Ana SayfaGüncelMeteorolojiden kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı

Meteorolojiden Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ardahan illeri için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısında bulunuldu.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, rüzgarın bu akşam saatlerinden itibaren Erzincan, Erzurum, Bayburt, Ardahan çevrelerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli rüzgar (40-60 km/saat) , yükseklerinde ise yer yer kısa süreli fırtına (70-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Yapılan uyarıda beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtına ile birlikte meydana gelebilecek çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği belirtildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Çekmeköy’deki uyuşturucu operasyonunda şehit olan polis memuru Emre Albayrak için İstanbul’da anma töreni düzenlendi

İstanbul Çekmeköy'de uyuşturucu operasyonu sırasında ağır yaralanan polis memuru Emre Albayrak, hastanede şehit oldu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Albayrak için düzenlenen törende zehir tacirlerine karşı mücadelelerinin süreceğini belirtti. Şehidin cenazesi Samsun’da toprağa verilecek. Ramazan Açik'ın suç dosyası ise dikkat çekiyor.

Alanya’da Sağınağın Getirdiği Su Baskınında Yabancı Uyruklu Kadın Kurtarıldı

Alanya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış, su baskınlarına yol açtı. Kızlarpınarı Mahallesi'nde bir yabancı kadın, evinde mahsur kalırken, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Kadın, güvenli bir bölgeye alındıktan sonra sağlığının iyi olduğunu belirtti.

Aksaray’da Hırsızlık Şüphelileri Trafik Kazasında Yakalandı: Bir Şahıs Hayatını Kaybetti, Diğeri Tutuklandı

Aksaray'da S.K. ve G.B. isimli iki hırsız, 600 bin liralık ziynet eşyası çaldıktan sonra yakalandı. Ancak Karapınar'da geçirdikleri trafik kazasında G.B. yaşamını yitirdi, S.K. tutuklandı. Çalınan eşyalar henüz bulunamadı.

Samsun’da Yaşlılar Arasındaki Tartışma, Zabıta ve Vatandaşların Müdahalesiyle Kontrol Altına Alındı

Samsun'un İlkadım ilçesinde, iki yaşlı adam arasında başlayan tartışma, vatandaşlar ve zabıtanın müdahalesiyle büyümeden sona erdi. Taş ve kemer kullanan bireyler, çevredekilerin yardımıyla kavgaya dönüşmeden ayrıldı.

Samsun’da Yaşlı İki Adam Arasındaki Tartışma Zabıta ve Vatandaşların Müdahalesiyle Kavgaya Dönüşmeden Sonuçlandı

Samsun İlkadım'da iki yaşlı adamın tartışması, zabıta ve vatandaşların müdahalesi sayesinde kavgaya dönüşmeden sona erdi. Tartışma esnasında bir kişi taş ve kemerle karşı tarafa yönelirken, çevredekiler tarafından engellendi. Olay sonunda taraflar ayrıldı.