Meteoroloji’nin Eskişehir için hazırladığı yeni hava raporunda arefe günü için sıcaklı açıklaması gelirken bayramda hava nasıl olacağı ile ilgili gün gün açıklama geldi. İşte detaylar…

Haftanın ikinci, bayramın arefe gününe 6 derecelik sıcaklıkla başlayan Eskişehir genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte gün doğumu yaşandı.

Bugün için Eskişehir hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 21°.

Yarın için Eskişehir hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 21°.

11 Nisan 2024 Perşembe Eskişehir hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 23°.

Eskişehir'de Fırtına Bu Akşam Başlıyor Eskişehir'de Fırtına Bu Akşam Başlıyor

12 Nisan 2024 Cuma Eskişehir hava durumu Parçalı Bulutlu, sıcaklık 20°.

13 Nisan 2024 Cumartesi Eskişehir hava durumu Bulutlu, sıcaklık 24°.

Öğle saatlerine doğru da parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzü ile birlikte termometreler 10 derece seviyelerinde seyrediyor.

Öğle saatlerinde şehir genelinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte hava sıcaklığı 17 derece seviyelerinde seyrini sürdürüyor. 

Öğle saatleri sonrası 23 derece seviyelerinde ölçülen termometrelerle birlikte parçalı bulutlu gökyüzü şehre hakim oluyor.

Akşam saatlerine doğru termometreler 20 derece olarak ölçülürken parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte gün batımı yaşanıyor. Akşam saatlerinde parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 15 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gece saatlerinde de parçalı bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 12 derece seviyelerine kadar geriliyor.