Mersinli Çiftçi Adnan Ersin, Çamurlu Ayakkabısını Çıkararak Nezaket Göstermesiyle Takdir Topladı

Editör
2 Min Read

Mersin’de Ayakkabısını Çıkararak Nezaket Gösteren Çiftçi: Adnan Ersin

Mersin’in bir kırsal mahallesinde, çamurlu ayakkabılarıyla markete girmemeyi tercih eden bir kişinin, 61 yaşındaki çiftçi Adnan Ersin olduğu belirlendi. Ersin, “Ayakkabım çamurlu olsa da yapılan bu davranıştan vazgeçmem. Kapıda ayakkabılarımı çıkarır, içeri çorapla girerim.” ifadelerini kullandı.

Çerçili Mahallesi’nde Farklı Bir Alışveriş Deneyimi

Çerçili Mahallesi’nde yaşayan ve 4 çocuk ile 1 torun sahibi olan Adnan Ersin, Aydınlar Mahallesi’nde yer alan markette alışveriş yaparken, ayakkabılarındaki çamuru fark etti. Kenarda çamuru temizlemeye çalıştı ancak başarılı olamayınca marketin önünde ayakkabılarını çıkararak içeri çorapla girdi. Kasiyerin ise ayakkabısız bir müşteriyle karşılaşması karşısında şaşkınlık yaşadığı anlar, marketin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Bu görüntüler sosyal medyada izleyenlerin takdirini topladı.

Çalışanları Düşünen Bir Davranış

Tarlada çalışmak amacıyla markete gittiğini ifade eden Adnan Ersin, “Yağmurdan dolayı ayakkabım çamur olmuştu. Acele etmem gerekiyordu ve içerideki çalışanları meşgul ederek rahatsız etmemek için ayakkabılarımı çıkardım. Üstelik hava da soğuktu” dedi. Akşam haberlerini izlerken kendisinin o anların görüntülerine denk geldiğini belirten Ersin, “Tarlada çalışırken yine aynı davranışı sergilerim. Ayakkabım çamur olsa da yine de ayakkabılarımı çıkarıp markete girerim.” şeklinde konuştu.

Aydınlar Mahalle Muhtarı Hasan Yıldırım, Adnan Ersin’in bu davranışını takdir ederek, “Bu görüntüleri televizyonda izlediğimde duygulandım; işte biz buyuz.” sözleriyle ifade etti. Ersin’in jesti, bölgedeki Yörük geleneklerinin bir yansıması olarak öne çıkıyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış