Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mersin’de yapılan denetimlerde 601 motosiklet trafikten men edildi, 2 aranan şahıs yakalandı.

    Mersin’de gerçekleştirilen bir haftalık denetimlerde, 23 bin 332 motosikletten 601’i trafikten men edildi. 2 aranan şahıs yakalanırken, motosiklet sürücülerine 22 milyon TL ceza kesildi. Asayişin sağlanması amacıyla uygulamalar devam edecek.

    Mersin'de gerçekleştirilen bir haftalık denetimlerde, 23 bin 332 motosikletten 601'i

    Mersin’de Motosiklet Denetimlerinde Önemli Sonuçlar

    Mersin ilinde gerçekleştirilen denetimlerde, bir haftalık süre zarfında toplamda 23 bin 332 motosikletin kontrolü yapıldı ve bu motosikletlerden 601’i trafik kurallarına uymadığı gerekçesiyle men edildi. Ayrıca, yapılan uygulamalarda aranan 2 şahıs başarıyla yakalandı.

    Denetimlerin Detayları

    Mersin’de, toplamda 840 bin motorlu aracın bulunduğu biliniyor ve bu araçların yaklaşık yüzde 25’inin motosikletlerden oluştuğu belirtildi. Asayiş ve trafik güvenliğini artırmak amacıyla gerçekleştirilen bu uygulamalar, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Trafik Denetleme Şubesi koordinasyonunda yapıldı. Denetimler sırasında, 7 motosiklet çalıntı, 12 motosiklet ise hacizli olarak tespit edilirken, eksiklikleri olan sürücülere toplamda 22 milyon 131 bin 369 TL tutarında idari para cezası kesildi.

    Aranan Şahıslar Yakalandı

    Ayrıca, 2 bin 345 kişinin GBT (Genel Bilgi Tarama) kontrolü yapıldı ve bu kontroller sonucunda aranan 2 şahıs yakalandı. Yakalanan bu bireyler, gerekli işlemler için emniyet birimlerine sevk edildi.

    Denetimler Devam Edecek

    Motosiklet kazalarını önlemek ve asayişin sağlanmasına yönelik şok uygulamaların devam edeceği ifade edildi. Ekiplerin kararlılığı ile bu tür denetimlerin artarak sürmesi bekleniyor.