Mersin’de Uyuşturucu Operasyonu: 9 Kilo Metamfetamin Ele Geçirildi
Mersin’de gerçekleştirilen polis operasyonunda, uyuşturucu madde ticareti gerçekleştiren bir şüpheli, 9 kilo 442 gram metamfetamin ve 375 bin 800 TL nakit para ile yakalandı.
Gelen bilgiler doğrultusunda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ile ilgili mücadelesini sürdürüyor. Ekiplerin yürüttüğü detaylı ve dikkatli çalışmalar neticesinde uyuşturucu ticareti yapan K.A. isimli şahıs tespit edildi. Elde edilen bilgiler ışığında, belirlenen şüpheliye yönelik olarak bir operasyon düzenlendi.
K.A. operasyon sırasında yakalanarak gözaltına alınırken, gerçekleştirilen ev aramasında 9 kilo 442 gram metamfetamin, hassas terazi, birçok tabanca fişeği ve uyuşturucu satışından elde edildiği tahmin edilen 375 bin 800 TL para bulundu. Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlamasıyla emniyette ifadesi alınacak olan şüphelinin daha sonra adliyeye sevk edilmesi planlanıyor.
Polisin İnsiyatifi: Uyuşturucu ile Mücadele Kararlılıkla Sürecek
Diğer yandan, Mersin’deki polis ekiplerinin, uyuşturucu sorununa karşı yürüttüğü mücadelenin devam edeceği ifade edildi. Şehirde halkın huzurunu sağlamak amacıyla, uyuşturucu ile ilgili çalışmalara kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.
MERSİN POLİSİNİN YAPTIĞI ÇALIŞMADA UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPAN ŞÜPHELİ 9 KİLO 442 GRAM METAMFETAMİN VE 375 BİN 800 TL PARA İLE YAKALANDI.
MEHMET EMİN DUMAN
DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇESİNDE BİR ESNAF, 3 YILDIR KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLERİN SİLAHLI SALDIRISINA UĞRUYOR.
DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇESİNDE BİR ESNAF, 3 YILDIR KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLERİN SİLAHLI SALDIRISINA UĞRUYOR.
DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇESİNDE BİR ESNAF, 3 YILDIR KİMLİĞİ BELİRSİZ KİŞİLERİN SİLAHLI SALDIRISINA UĞRUYOR.