Mersin’de Evinde Kenevir Yetiştiren Şüpheli Tutuklandı

Mersin’in Aydıncık ilçesinde, evinin bahçesinde görünmemesi için çamurla kapladığı bir serada kenevir yetiştiren şüpheli tutuklandı.

Elde edilen bilgilere göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Aydıncık İlçe Emniyet Amirliği’nden ekipler, uyuşturucu ile mücadele kapsamında çeşitli incelemeler gerçekleştirdi. Ekipler, Hacıbahattin Mahallesi’ndeki bir evde uyuşturucu madde üretildiği yönünde bilgi aldı. Bunun üzerine, savcılık talimatıyla düzenlenen operasyonla şüpheli A.B. (56) gözaltına alındı. Yapılan arama sonucunda, 48 metrekarelik çamurla kaplanmış seradan 201 kök Hint keneviri ve ruhsatsız 3 tüfek bulundu.

Kenevirler imha edilirken, şüpheli emniyete götürüldü ve burada ifadesi alındı. Ardından, mahkemeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Yorum yapın