Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Merkezefendi Belediyesi’nden Ekonomik Ekmek Desteği: Hallaçlar Mahallesi’nde Yeni Büfe Açıldı

    Merkezefendi Belediyesi, Hallaçlar Mahallesi’nde 31. Halk Ekmek büfesini açtı. Belediye Başkanı Şeniz Doğan, ekmek teminini daha ekonomik ve kaliteli hale getirmeyi amaçladıklarını belirtti. Yeni büfe, artan yaşam maliyetleri karşısında vatandaşlara destek sunacak.

    Merkezefendi Belediyesi, Hallaçlar Mahallesi'nde 31. Halk Ekmek büfesini açtı. Belediye

    Merkezefendi Halk Ekmek Ağı Genişliyor

    Merkezefendi Belediyesi, vatandaşların kaliteli ve uygun fiyatlı sıcak ekmek ihtiyacını karşılamak amacıyla Hallaçlar Mahallesi’nde 31. Halk Ekmek Büfesi’nin açılışını gerçekleştirdi.

    Ekonomik Destekle Büyüyen Hizmetler

    Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Merkezefendi Belediyesi, ilçe genelindeki ekmek teminini kolaylaştırmayı hedefliyor. “Merkezefendi Halk Ekmek” projesi, yeni büfelerin açılmasıyla birlikte daha da genişliyor. Hallaçlar Mahallesi’nde açılan yeni büfe ile birlikte, halk ekmek noktalarının sayısı toplamda 31’e ulaştı. Bu yeni satış noktası, Hallaçlar Mahalle Muhtarlığı’nın hemen yanı başında vatandaşlara hizmet verecek. Artan hayat pahalılığına karşı, bu büfeler, hane bütçelerine önemli katkılar sağlıyor ve taze, kaliteli ekmeğe erişimi kolaylaştırarak halktan yoğun ilgi görüyor.

    Başkan Doğan’dan Açıklama

    Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Halkımızın günlük ekmek ihtiyaçlarını daha uygun fiyatlarla ve kaliteli bir şekilde karşılamak adına halk ekmek büfelerimizin sayısını artırmayı sürdüreceğiz. Hallaçlar Mahallemizde faaliyete geçen yeni büfemizle birlikte, hizmet veren büfe sayımız 31’e yükseldi. İhtiyaç duyulan bölgelerde yeni hizmet alanları oluşturarak halkımızın yanında olma çabamız devam edecek” şeklinde konuştu.