Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Menemen’de Muhtarlar Günü Coşkuyla Kutlandı: Başkan Pehlivan, Muhtarları Vurguladı

İzmir Menemen’de 19 Ekim Muhtarlar Günü, resmi törenlerle kutlandı. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, muhtarların yerel hizmetlerdeki önemine vurgu yaparak, onları en yakın çalışma arkadaşları olarak nitelendirdi. Kutlamalara Menemen Kaymakamı Vedat Yılmaz ve muhtarlar da katıldı.

İzmir Menemen'de 19 Ekim Muhtarlar Günü, resmi törenlerle kutlandı. Menemen

Muhtarlar Günü Menemen’de Coşku İçinde Kutlandı

İzmir’in Menemen ilçesinde, Muhtarlar Günü dolayısıyla resmi bir tören gerçekleştirildi. Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bugün Menemen’in parkları, sokakları, spor alanları ve sosyal tesislerindeki güzelliklerde siz değerli muhtarlarımızın payı ve katkısı oldukça büyüktür.” ifadelerini kullandı.

Resmi Törenle Başladı

19 Ekim Muhtarlar Günü, Menemen’de dayanışma ve birlik duygusuyla kutlandı. Etkinlikler, Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreni ile başladı. Törene Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Menemen Kaymakamı Vedat Yılmaz, Menemen Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Güven yanı sıra muhtarlar, azalar, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çelenk sunma işleminin ardından toplu fotoğraf çekimi yapılarak etkinlik sona erdi.

Akşam Yemeğinde Bir Araya Geldiler

Muhtarlar Günü vesilesiyle kutlamaların ikinci bölümü Menemen Belediyesi Tepe Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Burada, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve Kaymakam Vedat Yılmaz, muhtarlar ve aileleriyle birlikte akşam yemeği yedi. Menemen Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Güven, Başkan Pehlivan’a destekleri ve hizmetleri için teşekkür ederek, “Kendisiyle çalışmaktan her daim gurur ve mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Muhtarlar, Demokrasinin Temel Taşlarıdır

Etkinlik sırasında konuşma yapan Aydın Pehlivan, muhtarlığın demokrasinin en köklü yapı taşlarından birisi olduğunu vurgulayarak, “Muhtarlarımız, mahallelerimizin nabzını tutan, halkın sorunlarıyla birebir ilgilenen ve çözüm yolları arayan en yakın çalışma arkadaşlarımızdır. Her projede ve hizmette sizlerin emeği bizler için büyük önem taşımaktadır. Sizlerin sayesinde Menemen’in sokaklarında ve sosyal alanlarında büyük gelişmeler yaşandı.” şeklinde konuştu.

Pehlivan, “Birlikte inşa eden, aile anlayışı içinde hareket eden bir kadroyuz.” diyerek tüm muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı.