Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Menemen’de 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Töreni ve İftar Programı Düzenlendi

    Menemen’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, çelenk sunma, tiyatro gösterileri ve iftar programıyla kutlandı. Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, şehitlerin önemli miras olduğuna vurgu yaparak, “Onlar sayesinde bu topraklarda hür ve bağımsız yaşıyoruz” dedi.

    Menemen'de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, çelenk

    Menemen’de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü, çeşitli etkinliklerle anıldı. Etkinliklerin ilki Yıldıztepe Şehitliği’nde düzenlenen çelenk sunma töreni oldu. Törene, Menemen ilçe protokolüyle birlikte şehit aileleri ve gaziler katıldı. Törende, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği temsilcisi Fatih Aslan, günün önemine dair bir konuşma yaparak dualar okudu ve ardından şehitlerin kabirlerine çiçek bıraktı.

    Programın devamı Menemen Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Burada Menemen Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi ve şiir dinletisi, katılımcılara anlamlı anlar yaşattı. Öğrencilerin performansı yoğun alkış aldı.

    Anma etkinlikleri, Menemen Belediyesi’nin düzenlediği iftar programıyla sürdü. Burada konuşan Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, “Bağımsız bir ülkede huzur içerisinde yaşamamız, kahraman şehitlerimiz ve gazilerimize duyduğumuz borcun bir sonucudur. Siz şehit aileleri, vatanın en değerli mirasısınız,” dedi. Ayrıca, Menemen’in tarihi boyunca vatan sevgisi ve bağımsızlığın sembolü olduğunu vurguladı.

    Konuşmasının ardından, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği, Başkan Pehlivan’a plaket ve çiçek takdim etti. İftar programı, birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.