Melikgazi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2025 yılı ikinci taksitinin ödenmesi için son günün 1 Aralık olduğunu duyurdu.

1 Min Read

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2025 Yılı İkinci Taksit Ödemeleri Başladı

Melikgazi Belediyesi, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2025 yılı için ikinci taksit ödemelerinin başladığını duyurdu. Ödemeler için son tarih ise 1 Aralık Pazartesi günü olarak belirlendi.

Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, vatandaşların vergi yükümlülüklerini yerine getirmeleri gerektiğinin altını çizdi. “Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi, her yıl iki taksit şeklinde ödeniyor ve şu an ikinci taksit ödemeleri başlamış durumda. Mükellefler, 1 Aralık 2025 Pazartesi gününe kadar ödemelerini gerçekleştirebilirler.” diyen Başkan Palancıoğlu, ödemelerin belediyenin ana hizmet binasındaki veznelerden hafta içi her gün 08.30 ile 17.30 saatleri arasında yapılabileceğini belirtti.

Online Ödeme İmkanları

Belediyeye gitme imkânı bulunmayan vatandaşlar için ise alternatif bir çözüm sunan Palancıoğlu, “E-belediye hizmeti üzerinden, ebelediye.melikgazi.bel.tr adresini ziyaret ederek kredi ya da banka kartları ile de ödemelerini gerçekleştirebilirler.” ifadelerini kullandı.

Hizmetlerin Melikgazi’de çeşitli yatırımlara dönüştüğünü vurgulayan Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak tarihi hizmetlere imza atıyoruz. Emlak borcunu ödeyen tüm duyarlı vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.” şeklinde konuştu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version