Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Marmaris’te motor kazasında hayatını kaybeden gencin annesi, “Oğlum neden öldü?” diyerek adalet arıyor

    Marmaris’te geçirdiği motor kazası sonrası 28 yaşında hayatını kaybeden Yusuf Can Kızıl’ın annesi Edibe Karabiber, kazanın sorumlularının bulunmasını talep ediyor. Oğlunun ölümünde ihmal olduğunu düşünen Karabiber, olayın aydınlatılması için yetkililere çağrıda bulunuyor.

    Marmaris’te geçirdiği motor kazası sonrası 28 yaşında hayatını kaybeden Yusuf

    Muğla’nın Marmaris ilçesinde 13 Mayıs 2024 tarihinde geçirdiği motor kazasının ardından, 14 gün yoğun bakımda tedavi gören ve hayatını kaybeden Yusuf Can Kızıl’ın annesi Edibe Karabiber, “Oğlumun neden hayatını kaybettiğinin açıklığa kavuşturulmasını istiyorum” ifadeleriyle kazanın faillerinin bulunmasını talep ediyor.

    Kazanın meydana geldiği andan itibaren her gün kazanın yaşandığı yere, oğlunun mezarına ve adliyeye gittiğini belirten Karabiber, “Oğlum rüyalarımdan çıkmıyor, bir hafta sonra doğum gününü kutlayacaktık” diye kaygılarını dile getirdi.

    “Vücudunda en ufak bir yarası yoktu” diyen Edibe Karabiber, kazanın olağan bir trafik olayı olmadığını savunarak, olayın aydınlatılmasını talep etti. Oğlunun kazaya karıştığı söylenmesine rağmen olay anındaki kanıtların bunun aksini gösterdiğini belirten Karabiber, “Kaza yeri çakıl doluydu ama lastikten ya da fren izinden hiç eser yoktu. Gözlerimle gördüm, kan izleri bile temizlenmişti” şeklinde konuştu.

    Kazanın ardından kamera kayıtlarının kontrol edilmesini istediğini fakat bir yanıt alamadığını kaydeden Karabiber, “Delillerin toplanması adına 8,5 aydır çaba sarf ediyorum. Kamera görüntülerinin silinmiş olabileceğinden endişeliyim. Oğlumun ölümünde bir beyaz araç bulunuyor ama ‘plakası okunmuyor’ denildi. Olayın üzerindeki gizem hâlâ devam ediyor” dedi.

    Oğlunun kazadan önceki saatlerde tehdit mesajları aldığını vurgulayan Karabiber, bu bilgileri ilgili mercilere aktardığını belirtti. “Oğluma ilişkin kayıtlarda tehlikede olduğu açık ama hiçbir ilerleme kaydedemedik” diye konuştu. Edibe Karabiber, otopsi raporunda yalnızca kafa travmasının belirtildiğini ifade ederek, “Neden olduğunu bilmiyorum, bu bir motor kazası değil, gerçekleri öğrenmek istiyorum. Gece gündüz adliyeye ve olay yerine gidiyorum. Düşüncelerimle baş başa kaldım, adaletin bir an önce sağlanmasını istiyorum” dedi. Acılı anne, şüphelerin giderilmesi için sürecin hızlandırılmasında ısrar etti.