Domuz Sürüleri Marmaris’i Mesken Tutuyor
Muğla’nın Marmaris ilçesinde belediye tarafından alınmayan önlemler ve çöplerin zamanında toplanmaması, domuz sürülerinin ilçeyi mesken tutmasına neden oldu.
Mahallelerde Gece Gündüz Domuzlar Görülüyor
Marmaris ilçe merkezinde domuz sürüleri, gece gündüz ayrımı yapmadan her gün sokaklarda, parklarda ve sahillerde görülmeye başlandı. İnsanların arasında aldırış etmeden gezinerek yiyecek arayan domuzları gören vatandaşlar ise o anları cep telefonu kamerası ile kaydediyor.
Vatandaşların Tepkisi ve Talepleri
Marmaris Belediyesi’nin bu konuya yeterli hassasiyeti göstermediğini ifade eden vatandaşlar, yetkilileri göreve davet ederken, zamanında toplanmayan çöplerin, sokaklardaki kirliliğin domuz sürülerine davetiye çıkardığını vurguladı. Zaman zaman domuz sürülerinin evcil hayvanlarına da zarar verdiğini dile getiren vatandaşlar, halk sağlığı ve güvenliği açısından Marmaris Belediyesi’nin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğini belirtti.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE BELEDİYE TARAFINDAN ALINMAYAN ÖNLEMLER VE ÇÖPLERİN ZAMANINDA TOPLANMAMASI, DOMUZ SÜRÜLERİNİN İLÇEYİ MESKEN TUTMASINA NEDEN OLDU.
MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE BELEDİYE TARAFINDAN ALINMAYAN ÖNLEMLER VE ÇÖPLERİN ZAMANINDA TOPLANMAMASI, DOMUZ SÜRÜLERİNİN İLÇEYİ MESKEN TUTMASINA NEDEN OLDU.