Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marmaris’te Asayiş ve Güvenlik Konuları Masaya Yatırıldı

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya başkanlığında, ilçe asayişi için güvenlik toplantısı yapıldı. Emniyet Müdürü Samed Seyhan’ın da katıldığı toplantıda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve etkinlikleri için güvenlik önlemleri değerlendirildi. Kaymakam Kaya, kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekti.

Marmaris Kaymakamı Nurullah Kaya başkanlığında, ilçe asayişi için güvenlik toplantısı

Asayiş Toplantısı Marmaris’te Gerçekleştirildi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, Kaymakam Nurullah Kaya’nın başkanlığında özellikle asayiş ve güvenlik meselelerinin ele alındığı bir toplantı düzenlendi.

Marmaris’te Güvenli Ortam İçin İşbirliği Vurgusu

Marmaris İlçe Emniyet Müdürü Samed Seyhan’ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, ilçede güvenliğin sağlanabilmesi için yürütülen faaliyetler tartışıldı. Ayrıca, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlikler ve bu süreçte alınacak önlemler hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu. Kaymakam Kaya, güvenlik hizmetlerinin etkin bir şekilde sürdürülmesi açısından, ilgili kurumlar arasındaki iş birliğinin ve koordinasyonun önemini vurguladı. Vatandaşların huzur içinde yaşaması için bu çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Marmaris’teki bu toplantı, ilçe genelinde asayişin korunması ve güvenliğin artırılması yönünde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.