Marmaris’te 5.8 Şiddetinde Deprem: 11 Yaralı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde meydana gelen 5.8 büyüklüğündeki deprem sonucunda panik yaşanması nedeniyle 11 kişi yaralandı.
AFAD’ın verilerine göre, deprem, bu sabah saat 02.17’de, Marmaris açıklarında 67.91 kilometre derinlikte gerçekleşti. Söz konusu sarsıntı, Muğla ve Aydın bölgelerinde yoğun bir şekilde hissedildi.
Muğla Valisi İdris Akbıyık, depremin ardından şu ana dek kayda değer bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtirken, panik sebebiyle Muğla genelinde yüksekten düşme ve atlama gibi nedenlerle toplam 34 kişinin hafif yaralandığını, bunların hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı. Ayrıca, bir binada çatlak oluştuğunu belirterek, arama ve tarama çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.