Mersin'de Markette Darp Edilen Çocuğun Durumu İyi
Mersin'de bir şahsın markette darp ettiği 11 yaşındaki Mehmet Ali D., hastanede tedavi altına alındı. Durumunun iyi olduğu bildirilen çocuğu, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı ziyaret etti ve ona hediyeler vererek destek oldu.
Olayın Detayları
Olay, merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde meydana geldi. Marketten çıkmaya hazırlanan çocukların yanına şüpheli M.E. girdi ve Mehmet Ali D.'yi saklandığı rafların oradan sıkıştırarak tokat ve yumruklarla darp etti. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. Market çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Çocuk hastaneye kaldırılırken, şüpheli M.E. bölgeden kaçtı. Ancak, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma neticesinde şüpheli kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.
Mehmet Ali D.'den Mesaj Var
MÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Mehmet Ali D., kendisini merak edenlere teşekkür ederek, “Ben çok iyiyim” dedi. Milletvekili Kıratlı, yaşanan olayla ilgili “Şahsı emniyet birimleri aldı, gerekli adli işlemleri yapıyorlar. Mehmet Ali güçlü bir çocuk, bu talihsiz olayı atlattı” şeklinde konuştu. Mersin halkı, Mehmet Ali'nin sağlık durumunu öğrendiğinde daha da mutlu olacak.
