Mardin’de başından vurulmuş halde bulunan Mahmut Deniz, otopsi sonrası toprağa verildi.

Mardin Kızıltepe’de, başından vurulmuş halde bulunan Mahmut Deniz, otopsi sonrası gözyaşlarıyla defnedildi. Olay, Doğanlı-Gürmeşe köyünde meydana geldi ve soruşturma devam ediyor.

Mardin Kızıltepe'de, başından vurulmuş halde bulunan Mahmut Deniz, otopsi sonrası

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde, bir arazi içerisinde başından silahla vurulmuş bir şekilde bulunan Mahmut Deniz’in cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından toprağa verildi.

Edinilen bilgilere göre, Deniz’in cesedi, ilçeye bağlı Doğanlı-Gürmeşe köyü yakınlarında boş bir alanda tespit edildi. Olayı gören vatandaşlar, durumu hemen sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemeler sonucunda Deniz’in yaşamını yitirdiği belirlendi ve cesedi otopsi için Mardin Eğitim ve Araştırma Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Otopsi işlemlerinin sona ermesinin ardından, Deniz, Tepebaşı Mahallesi’nde dualar eşliğinde defnedildi.

Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı ve çalışmalar devam ediyor.