Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Mardin’de asayiş denetimlerinde 14 yıl 8 ay hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.

    Mardin’de yapılan asayiş uygulamasında, hakkında 14 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı. 3 bin 393 kişi sorgulandı, 1 ruhsatsız tabanca ve 7 fişek ele geçirildi. Trafik denetimlerinde ise 610 araç kontrol edildi.

    Mardin'de yapılan asayiş uygulamasında, hakkında 14 yıl 8 ay 20

    Mardin’de gerçekleştirilen güvenlik uygulamaları sırasında, kesinleşmiş 14 yıl 8 ay 20 gün hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı.

    Mardin Asayiş Şube Müdürlüğü ile Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü, düzenledikleri ortak uygulamalar çerçevesinde ilçe genelinde 5 farklı noktada hem sabit hem de hareketli denetimler gerçekleştirdi. Bu kapsamda, toplamda 17 ekip görev aldı ve 3 bin 393 kişi üzerinde sorgulama yapılarak kontrol gerçekleştirildi.

    Denetimlerin bir sonucu olarak, bir adet ruhsatsız tabanca ve 7 adet fişek ele geçirilirken, uyuşturucu madde ticareti ve hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan, toplam 14 yıl 8 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmış bir kişi gözaltına alındı.

    Trafik denetimlerinde ise, 610 araç ve sürücü kontrol edilerek, kurallara uymayan 7 sürücüye idari para cezası uygulandı.