Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Manisa’nın başarıya ulaşan sporcusu Eylül Aygül, İl Müdürü Yunus Öztürk tarafından tebrik edildi

    Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Bursa’da Türkiye birincisi olan Eylül Aygül ve antrenörü Döndü Yeter’i tebrik etti. Öztürk, başarılarından gurur duyduklarını belirterek hediye takdim etti. Eylül Aygül, desteği için teşekkür etti.

    Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Bursa'da Türkiye

    Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Bursa’da gerçekleştirilen Nejat Kök U16 Türkiye Atletizm Salon Şampiyonası’nda üç adım atlama dalında Türkiye şampiyonu olan Eylül Aygül’ü ve antrenörü Döndü Yeter’i makamında kabul ederek tebrik etti.

    Elde edilen bu önemli başarı ile gurur duyduklarını dile getiren İl Müdürü Öztürk, Eylül Aygül’ün Manisa’yı en iyi şekilde temsil ettiğini ve bu başarıda büyük katkısı olan antrenörü Döndü Yeter’i kutladı. Sporun ve sporcuların her daim destekçisi olduklarını ifade eden Öztürk, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulunarak sporcuya çeşitli hediyeler takdim etti. Eylül Aygül ise Yunus Öztürk’e destekleri için teşekkür ederek, gelecekte daha büyük başarılar elde etmek için azimle çalışacağını belirtti.