Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Manisa’da Engelliler Haftası İçin Kortej Yürüyüşü Düzenlendi

    Manisa’da Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen kortej yürüyüşüne vali yardımcısı Mustafa Özkaynak ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç katıldı. “Engelsiz Manisa” sloganıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na yürüyen katılımcılar, çeşitli gösterilerle etkinliği kutladı. Kılıç, engellilerin sosyal entegrasyonu için devletin desteğinin sürdüğünü vurguladı.

    Manisa'da Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen kortej yürüyüşüne vali yardımcısı Mustafa

    Engelliler Haftası nedeniyle Manisa’da, engelli dernekleri ve özel rehabilitasyon merkezlerinin işbirliğiyle kortej yürüyüşü düzenlendi.

    Manisa Valiliği ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte, ‘Engelsiz Manisa’ temasıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüş sonrasında meydanda çeşitli etkinlikler ve gösteriler ile kutlamalar yapıldı.

    Etkinliğe Manisa Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç, daire müdürleri ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra birçok STK ve engelli bireyler katılım sağladı. Yürüyüş boyunca “En büyük ailemizin Türkiye’mizin 2025 Aile Yılı kutlu olsun” yazılı bir pankart taşındı. Manisa’daki farklı kuruluşlar da yürüyüşte yer aldı; bunlar arasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Özel Hayat Şifa Yurdu Bakım Merkezi, Manisa Bedensel Engelliler Derneği ve ZİÇEV gibi birçok kurum yer aldı. Yürüyüş, Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam etti ve burada Atatürk Anıtı ve Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk konulmasının ardından bazı gösteriler düzenlendi.

    Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mustafa Kılıç, yaptığı konuşmada, bakanlık olarak engelli bireylerin sosyal entegrasyonu için mücadele verdiklerini belirtti. Kılıç, “Devletimiz her türlü imkanı sunuyor. Biz de bu süreçte destek sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sevgi, engel tanımayan bir olgudur ve bu inançla sizlerle birlikte olmaktan gurur duyuyoruz,” dedi. Tüm katılımcılara selam ve sevgi gönderdi.