Manisa'nın Akhisar ilçesinde, nitelikli yağma, kasten yaralama ve çeşitli hırsızlık suçlarından aranan bir şahıs, jandarma ekiplerinin yürüttüğü başarılı bir operasyon sonucu yakalandı. H.Y. (37) isimli şahıs hakkında, toplamda 78 yıl 11 ay 15 gün hapis cezası bulunuyordu. Jandarma, 12 Ekim 2026 tarihinde aranan şahısların tespitine yönelik özel bir çalışma gerçekleştirdi ve bu kapsamda H.Y.'yi hedef aldı.

Jandarma'nın Çalışmaları

Akhisar İlçe Jandarma Komutanlığı'nın JASAT ekipleri, titiz bir çalışma yürüterek H.Y.'nin yakalanmasını sağladı. Operasyon sonrasında şahıs, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Akhisar T Tipi Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. Bu tür operasyonlar, suçluların adalet önüne çıkarılması ve toplumun güvenliğinin sağlanması açısından büyük önem taşıyor.

H.Y.'nin geçmişteki suçları ve alınan ceza, bölgedeki güvenlik güçlerinin işbirliği ile aydınlatıldı. Jandarma, suçluların yakalanması için daha fazla çalışma yapmaya devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı