Manisa Süper Amatör Küme temsilcisi 45 Salihli FSK, Taner Eser’i teknik direktör olarak atadı.

45 Salihli FSK, Manisa Süper Amatör Küme’deki yeni takımlarından biri olarak Taner Eser’i teknik direktör olarak atadı. Kulüp başkanı İsmail Özcan’ın katıldığı imza töreninde Eser, ekibinin hedeflerini vurguladı. Abdurrahman Gündağ ise Eser’in yardımcısı olacak.

Bu haberin fotoğrafı yok

Manisa Süper Amatör Küme’ye Yeni Dokunuş

Manisa Süper Amatör Küme’nin yeni ekiplerinden 45 Salihli FSK’da teknik direktörlük görevine Taner Eser getirildi.

Taner Eser İle Anlaşma Sağlandı

Salihli’yi Manisa Süper Amatör Küme’de Salihli Belediyespor, 1984 Salihlispor ve Seyrantepespor ile birlikte temsil edecek olan 45 Salihli FSK, Teknik Direktör Taner Eser ile anlaşma sağladı.

Resmi İmza Töreni Gerçekleşti

Kulüp Başkanı İsmail Özcan ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törenle Taner Eser, resmi sözleşmeye imza attı. Hedefi olan bir kulübe geldiğini ifade eden Eser, Salihli’yi Süper Amatör Küme’de en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Yardımcı Antrenör Belli Oldu

Öte yandan Eser’in yardımcılık görevini Abdurrahman Gündağ’ın yapacağı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı