Manisa FK, Trendyol 1. Lig takımları arasında yer alarak, Afyonspor’dan iki genç oyuncu, Mustafa Erkasap ve Muhammed Mustafa Özbay’ı transfer etti. Devre arası transfer döneminde yapılan bu eklemeyle, her iki oyuncuyla 3.5 yıllık sözleşmeler imzalandı.
Yeni transferlerden biri olan Mustafa Erkasap, Manisa Futbol Kulübü’ne katılmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, “Hayallerime bir adım daha yaklaştım. Manisa FK, önemli bir camia ve burada en iyi şekilde katkı sağlamak için çok çalışacağım” şeklinde konuştu.
Sportif Direktör Serkan İşyapan, Erkasap’ın yetenekleri konusunda duyduğu güveni dile getirerek, “Mustafa, kendisini burada geliştirerek önemli bir noktaya ulaşacak bir futbolcu. Genç yaşına rağmen büyük bir yetenek barındırıyor. Ona, Manisa Futbol Kulübü forması altında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Öte yandan, diğer transfer Muhammed Mustafa Özbay da, Manisa FK kadrosuna katıldığı için oldukça heyecanlı olduğunu ifade etti ve “Bu takımla başarılı olmak için çaba göstereceğim” diye ekledi.
Sportif Direktör İşyapan, Özbay’ın kariyerine ilişkin olarak, “Muhammed Mustafa, Afyonspor’da 3 Ziraat Türkiye Kupası ve 75 2. Lig maçı olmak üzere toplamda 78 maça çıktı. Genç yaşına rağmen önemli bir istikrar sergiledi. Performansını sürdürmesini bekliyoruz ve ona Manisa Futbol Kulübü formasıyla başarılar diliyorum” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.