Manavgat’ta Otele Motosikletle Ateş Açıldı
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bulunan bir 5 yıldızlı otel, motosikletli iki şahsın silahlı saldırısına uğradı. Olay anına ait güvenlik kamera görüntüleri, şüphelilerin otele ateş açtıkları sırada yaşananları gözler önüne serdi. Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra, motosiklet ve ateş ettikleri silahları bir arazide bıraktıkları öğrenildi. Gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü tutuklandı, 2’si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Geniş Çaplı Operasyon Başlatıldı
Antalya İl Jandarma Komutanlığı, 23 Eylül gecesi meydana gelen olayın ardından derhal harekete geçti. Motosikletli saldırganların izini sürmek için kapsamlı bir araştırma ile çalışmalara başlayan güvenlik güçleri, Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla KOM, İstihbarat ve JASAT ekipleri tarafından yürütülen titiz araştırmalar sonucunda saldırganları hızla tespit etti.
Yapılan operasyon sonucunda, silahlı saldırıyı gerçekleştirenlerin ve saldırıyı azmettiren kişilerinin de aralarında bulunduğu 5 şüpheli, gözaltına alındı. Olay sonrasında terk edilen motosikletin bir arazide bulunduğu ve saldırı sırasında giydikleri kıyafetler ile kullandıkları silahların toprakta ele geçirildiği bildirildi.
Tutuklanan ve Kontrol Altına Alınan Şüpheliler
Adliyeye sevk edilen saldırganlardan 3’ü tutuklanırken, 2’si hakkında adli kontrol kararı uygulandı. İlgili güvenlik kameralarında yeralan görüntülerde, şüphelilerin saldırı anı ise anbean kaydedildi. Bu olay, Manavgat’taki güvenlik açığını gündeme getirdi ve yerel halk arasında endişe yarattı.