**Antalya’da Meydana Gelen Trafik Kazasında Sürücü Yaralandı**
Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir otomobilin virajı alamayarak refüj üzerindeki palmiyeye çarpması sonucu kaza gerçekleşti.
Kaza Detayları ve Olay Yeri
Ilıca-Kumköy yolunda meydana gelen kazada, Hacı Ö. A. isimli sürücünün kullandığı 46 ALB 018 plakalı otomobil, Kumköy Turizm Merkezi yönünden D-400 Karayolu istikametine hareket etti. Virajı dönmekte zorlanan otomobil, refüjdeki palmiye ağacına çarptı. Olay anını gören diğer araç sürücüleri hemen yardıma koşarken, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar neticesinde jandarma ve sağlık ekipleri hızlıca olay yerine intikal etti.
Sürücünün Durumu ve Trafik Akışı
Kazada yaralanan sürücüye, 112 sağlık ekibi tarafından olay yerinde ilk müdahale yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çarpmanın ardından yola düşen yağ, güzergahın kayganlaşmasına yol açtı. Bu nedenle ulaşım, yolun temizlenmesine kadar tek şeritten dikkatli bir şekilde sağlandı.
Kazada etkileyici bu durum, Manavgat’taki sürücülerin dikkatli olmaları gerektiğini bir kez daha hatırlattı.

