Kayıp Zabıtaya Yönelik Arama Çalışmaları
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 6 gündür kayıp olan zabıta memuru için arama çalışmaları başlatıldı. Ekipler, zabıta memurunun telefonundan son sinyalin alındığı ırmakta arama yapıyor.
Ali Savaş'ın Kayıp Durumu
14 Nisan gecesi Çeltikçi Mahallesi‘ndeki evinden ayrılan Manavgat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Ali Savaş‘tan (42) 6 gündür haber alınamıyor. Güvenlik güçleri tarafından yapılan araştırmalar sonucunda, Savaş'ın telefonundan son sinyalin Salkımevler Mahallesi'nde Manavgat Irmağı kenarından alındığı tespit edildi. Bu nedenle aramalar, bu bölgede yoğunlaştırıldı.
Arama Çalışmaları Devam Ediyor
Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ve Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, karadan dron destekli arama yaparken, Deniz Polisi dalgıçları da ırmakta arama gerçekleştirdi. Dalgıçlar, Aşıklar Çeşmesi'nin bulunduğu bölgeden Manavgat Irmağı'na girerek, Şavlak bölgesine kadar olan alanı taradılar. Ali Savaş'ın yakınlarının da takip ettiği arama çalışmalarında 6. günün sonunda henüz bir sonuç elde edilemedi. Arama çalışmalarının sabah saatlerinden itibaren yeniden başlayacağı bildirildi.





