Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Manavgat’ta Jandarmadan Motosiklet Sürücülerine Kapsamlı Denetim: 126 Ceza ve 13 Araç Trafikten Men Edildi

    Antalya’nın Manavgat ilçesinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı’nın düzenlediği denetimlerde 126 motosiklet sürücüsüne 510 bin 503 TL ceza kesildi. Bu kapsamda, 13 motosiklet de trafikten men edildi. Denetimde, kask takmayan ve ehliyetsiz sürücüler başta olmak üzere çeşitli ihlaller belirlendi.

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde, Antalya İl Jandarma Komutanlığı'nın düzenlediği denetimlerde 126

    Manavgat’ta Motosiklet Denetimleri Sıkı Takipte

    Antalya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, Manavgat’ta düzenledikleri denetimlerle motosiklet sürücülerinin kurallara uyup uymadığını kontrol etti. Yapılan uygulamalarda toplam 126 motosiklet sürücüsüne 510 bin 503 TL tutarında ceza kesilirken, 13 motosiklet trafikten men edildi.

    Huzur ve Güven Uygulamaları Devam Ediyor

    Antalya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından “Huzur ve Güven” adı altında gerçekleştirilen bu denetimlerde, motosiklet sürücülerinin çeşitli kural ihlalleri tespit edildi. Denetimlerde dikkat çeken ihlaller arasında kask takmamanın yanı sıra, ehliyetsiz sürüş, plakası olmayan motosiklet kullanımı, abartı egzoz montajı ve sigortasız araç kullanımı yer aldı.

    Ayrıca, toplamda 88 sürücü kask takmadığı için, 11 sürücü ehliyetsiz sürüş yapmaktan, 8 sürücü plakası olmayan motosiklet kullanmaktan, 6 sürücü abartı egzozla araç kullanmaktan ve 13 sürücü ise sigortasız ve muayenesiz araç kullanmaktan ceza aldı. Bu kapsamda denetimlerin sürekliliği, trafikteki güvenliği artırmayı hedefliyor.