Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Manavgat’ta Emniyet Şeridini Kullanan Sürücüler Ambulansa Engel Oldu

    Antalya’nın Manavgat ilçesinde, D-400 Karayolu’nda emniyet şeridini işgal eden araç sürücüleri, hasta taşıyan ambulansa sıkıntılı anlar yaşattı. Sürücüler sebebiyle ambulans zaman zaman durmak zorunda kaldı, ancak yoluna devam edebildi.

    Antalya'nın Manavgat ilçesinde, D-400 Karayolu'nda emniyet şeridini işgal eden araç

    Manavgat’ta Ambulansa Zorluk Çıkan Sürücüler

    Antalya’nın Manavgat ilçesinde, emniyet şeridini işgal eden araç sürücüleri, ambulans şoförüne zor anlar yaşattı.

    112 Acil Servis Ambulansı Zaman Kaybetti

    D-400 Karayolu’nda, Antalya Manavgat Devlet Hastanesi’ne hasta taşıyan 112 Acil Servis ambulansı, Evrenseki ile Ilıca arasındaki emniyet şeridinde ilerlemekte güçlük çekti. Bazı sürücülerin emniyet şeridini kullanması nedeniyle, ilerlemek isteyen ambulans zaman zaman yavaşlamak zorunda kaldı ve hatta durmak durumunda kaldı.

    Sürücüler, sol şeride geçerek yol alsalar da, ambulans yoluna devam etmekte zorluk yaşadı. Bu durum, acil durumlarda ambulansların zamanında ulaşımını engelleyerek, vatandaşların hayatını tehlikeye atabilecek bir durum oluşturdu.

    Sürücülerden Dikkatli Olmaları Bekleniyor

    Bu tür olayların yaşanmaması için sürücülerin daha dikkatli olması ve acil durumlar için ayrılan şeritlerin önemini kavramaları gerekiyor. 112 Acil Servis’in işine destek veren emniyet şeridine saygı gösterilmesi, herkesin sağlığı açısından büyük önem taşıyor.