Manavgat’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı
Bu yıl 102. yıldönümü kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Manavgat’ta büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.
Kutlama etkinlikleri Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek ve Garnizon Komutanı Albay Nizamettin Alp’in Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle başladı. Devamında, Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan resmi törenle etkinlikler sürdü. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açıldı. Günün anlamı üzerine yapılan konuşmaların yanında öğrencilerin şiir okumaları ve halk oyunları ile spor gösterileri izleyicilerden büyük ilgi gördü.
Ödüller Sahiplerini Buldu
Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen liseler arası şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Daha sonra kutlamalar, etkileyici bir resmi geçit töreniyle sona erdi.
Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, yaptığı konuşmada “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimizi ilelebet yaşatmak en büyük görevimizdir. Cumhuriyetimizin 102. yaşı kutlu olsun” sözlerine yer verdi.
Törene Yoğun Katılım
Cumhuriyet Meydanı’ndaki törene, Manavgat Kaymakamı Adil Karataş, Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Çiçek, Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Selimefendigil, Garnizon Komutanı Albay Nizamettin Alp’in yanı sıra gaziler, şehit yakınları, siyasi parti ilçe başkanları, kamu kurum temsilcileri, STK’lar ve çok sayıda vatandaş yoğun ilgi gösterdi.
Bu unutulmaz gün, Manavgat halkının Cumhuriyet’e olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 102. YILINDA MANAVGAT’TA COŞKUYLA KUTLANDI.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 102. YILINDA MANAVGAT’TA COŞKUYLA KUTLANDI.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 102. YILINDA MANAVGAT’TA COŞKUYLA KUTLANDI.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 102. YILINDA MANAVGAT’TA COŞKUYLA KUTLANDI.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI 102. YILINDA MANAVGAT’TA COŞKUYLA KUTLANDI.






