Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Malkara-Tekirdağ karayolunda feci kaza: 2 genç hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı

    Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesindeki Yağcı Kavşağı’nda 1 Aralık gecesi meydana gelen zincirleme kazada iki genç hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Tır sürücüsü K.İ. ve otomobil sürücüsü Y.G. gözaltına alındı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Tekirdağ’da Zincirleme Kaza: İki Genç Hayatını Kaybetti

    Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesindeki Yağcı Kavşağı’nda geç saatlerde meydana gelen bir zincirleme trafik kazasında iki genç hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

    Kaza Nasıl Gerçekleşti?

    01 Aralık gecesi yaşanan olayda, 45 AIA 661 plakalı dorseli tırı kullanan K.İ., kavşağa dönüş yapmak isterken arkasından gelen 59 AJG 365 plakalı otomobilin çarpmasıyla büyük bir kaza gerçekleşti. Bu aracın sürücüsü, Tekirdağ Ceza İnfaz Kurumu’nda infaz koruma memuru olarak görev yapan Mehmet Sadi Genç ile kardeşi Semih Genç, çarpmanın etkisiyle araçta sıkışarak olay yerinde yaşamını yitirdi.

    Diğer Araç da Kazaya Karıştı

    Kazanın ardından 59 AJG 365 plakalı aracın hemen arkasında bulunan 10 H 1032 plakalı otomobilin sürücüsü Y.G., kontrolünü kaybederek kazaya karıştı. Bu araçtaki yolcu olan H.G. ise hayati tehlike arz etmeyen şekilde yaralandı. Kaza sonrasında tır sürücüsü K.İ. ve diğer araç sürücüsü Y.G. gözaltına alındı.

    Bu acı olay, bölgedeki trafik güvenliğini bir kez daha gündeme getirirken, yetkililer kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.