Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Malatya’nın Yeşilyurt İlçesinde Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı, 1200 Gram Esrar ve 148 Kök Kenevir Ele Geçirildi

    Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde jandarma, Dilek Mahallesi’nde yaptığı uyuşturucu operasyonunda 1,200 gram esrar ve 148 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı. Şüphelinin işlemleri devam ediyor.

    Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde jandarma, Dilek Mahallesi'nde yaptığı uyuşturucu operasyonunda 1,200

    Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı ve Ele Geçirilen Maddeler

    Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde jandarma ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı. Dilek Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonda, bin 200 gram esrar ve 148 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Operasyon neticesinde bir şahıs gözaltına alındı.

    Denetimlerin Artması Uyuşturucu Ticareti İçin Zorlayıcı Oluyor

    Malatya İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, uyuşturucuyla mücadelenin bir parçası olarak Dilek Mahallesi’nde belirlenen bir adrese operasyon yaptı. Söz konusu aramalarda, hem esrar maddesi hem de kenevir bitkileri bulundu. Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, gözaltına alınan şüphelinin işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

    Güvenlik güçlerinin, uyuşturucu kaçakçılığına karşı kararlılıkla sürdürülen bu tür operasyonlar, halkın güvenliği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı