Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu: 693 Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi
Malatya’da, uyuşturucu ticaretiyle mücadele kapsamında gerçekleştirilen bir operasyonda toplamda 693 sentetik ecza hapı ele geçirildi. Bu operasyonda yakalanan iki şüpheli, mahkeme tarafından tutuklandı.
Narkotik Ekiplerinin Başarılı Çalışması
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, “torbacı” olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik olarak fiziki ve teknik takibe dayalı bir operasyon gerçekleştirdi. Yürütülen bu kapsamlı çalışmalar sonucunda, aynı anda iki farklı ikamete, bir araca ve iki şahsa operasyon düzenlendi. Yapılan arama neticesinde, 693 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, iki şüphelinin tutuklanmasına karar vererek cezaevine gönderilmesine hükmetti.