Malatya’da Kırsal Öğrencilere Eğitim Seti Dağıtıldı
Malatya’da kırsalda eğitim gören öğrencilere yönelik anlamlı bir etkinlik gerçekleştirildi. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Malatya İl Koordinatörlüğü, IPARD Programı çerçevesinde, eğitim ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla öğrenciler için bir eğitim seti dağıttı.
Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Malzemeleri Hediye Edildi
Battalgazi ilçesinde bulunan Söğüt İlkokulu ve Ortaokulu, Yaygın İlkokulu ve Ortaokulu ile Rıdvan Mertöz İlkokulu’nda eğitim gören öğrencilerin yüzleri, dağıtılan çanta ve kırtasiye malzemeleri ile güldü. Etkinlik, Malatya İl Millî Eğitim Müdürü Behçet Bakır ve Battalgazi İlçe Millî Eğitim Müdür Vekili Hacı Mevlüt’ün katılımıyla gerçekleştirildi.
Etkinlikte Renkli Görüntüler Ortaya Çıktı
Bu anlamlı buluşmada, öğrencilerle bir araya gelinmesi, renkli ve sevinç dolu anların yaşanmasına vesile oldu. İl Millî Eğitim Müdürü Behçet Bakır, etkinliğin eğitim alanına sağladığı katkılardan ötürü TKDK Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç’a şükranlarını sundu.
TKDK’dan Eğitim Vurgusu
TKDK Malatya İl Koordinatörü Murat Tunç, programda yaptığı konuşmada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz. Eğitim hayatlarına ufak da olsa bir katkı sağlamak bizim için büyük bir mutluluktur. Ülkemizin bereketli topraklarında tarım ve hayvancılığın önemini öğrencilerimize anlatmak hedefimiz. Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.
Bu tür etkinliklerin, kırsal eğitim alanında yapılan desteklerin önemli göstergesi olduğu vurgulandı ve gelecek için umut verici bir adım olarak değerlendirildi.
TKDK MALATYA İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ, IPARD PROGRAMI’NIN TANITIM FAALİYETLERİ KAPSAMINDA KIRSALDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ DAĞITTI.
TKDK MALATYA İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ, IPARD PROGRAMI’NIN TANITIM FAALİYETLERİ KAPSAMINDA KIRSALDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ DAĞITTI.
TKDK MALATYA İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ, IPARD PROGRAMI’NIN TANITIM FAALİYETLERİ KAPSAMINDA KIRSALDA EĞİTİM GÖREN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM SETİ DAĞITTI.