Malatya’da Özel Eğitim Öğrencileri Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi
Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Engelliler Haftası etkinlikleri çerçevesinde özel eğitim öğrencilerinin yıl sonu sergisini MalatyaPark AVM’de gerçekleştirdi.
Önemli İsimler Açılışta Bir Araya Geldi
Serginin açılışına Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve İl Jandarma Komutanı Tolunay Başer olmak üzere birçok üst düzey protokol üyesi katılım gösterdi. Ayrıca, sivil toplum kuruluşları ve sendikaların temsilcileri de etkinlikte yer aldı.
Öğrencilerin El Emeği Ürünleri Göz Doldurdu
Sergide eğitim süreçleri boyunca özveriyle hazırlanan el yapımı ürünler sergilendi. Resim, seramik ve farklı sanatsal çalışmaların yanı sıra, özel eğitim öğrencilerinin yeteneklerini en iyi şekilde yansıtan eserleri katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
Destek Sutunları: Protokol Üyeleri ve Teşekkür Mesajı
Açılış anında konuşma yapan protokol üyeleri, özel ihtiyaç sahibi bireylerin topluma kazandırılması ve desteklenmesi amacıyla düzenlenen bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti. Ayrıca, öğrencileri ve azmiyle projede yer alan eğitimcileri tebrik ettiler. Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü, etkinliğe katılan tüm protokol üyelerine, sivil toplum kuruluşlarına, sendika temsilcilerine, öğrencilere, değerli velilere ve ziyaretçilere şükranlarını sundu.