Malatya’da 61 Yaşındaki Kadın Evinde Bulundu, Olayla İlgili Soruşturma Başlatıldı

1 Min Read

Malatya’da Kayıp Kadın Evinin İçinde Ölü Bulundu

Malatya’da, 61 yaşındaki Halime D. bulunduğu evde hayatını kaybetti. Olay, Battalgazi ilçesinin Fırat Mahallesi’ndeki bir apartmanda, saat 15.00 civarında gerçekleşti.

Çocukları Annesinin Yanına Girdiği Anlarda Üzücü Manzara ile Karşılaştılar

İddialara göre, Halime D.’nin çocukları, annelerinin uzun süre odasından çıkmadığını fark ederek durumu kontrol etmek için içeri girdi. Oda kapısını açtıklarında Halime D.’nin hareketsiz bir şekilde yattığını gördüler. Aile fertleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbarın ardından olay yerine hızlı bir şekilde polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Halime D.’nin yaşamını yitirdiğini doğruladı.

Cenaze Adli Tıp Kurumu’na Gönderildi

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrasında, kadının cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti amacıyla Malatya Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan araştırmalar ise devam ediyor. Malatya’da yaşanan bu talihsiz olay, çevre sakinleri arasında da derin bir üzüntü yarattı.

Share This Article
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version