102. Yıl Kutlaması
Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, Cumhuriyetimizin 102. yılına özel bir mesaj yayınlayarak, bu önemli günün getirdiği sevinç ve gururu paylaştı.
Atatürk ve Şehitlerimizi Unutmadık
Özköse mesajında, “Cumhuriyet’in 102. yılını büyük bir sevinç ve gurur içinde karşılıyoruz. Bu toprakları vatan kılan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm gazilerimizi ve vatan uğruna can veren şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” ifadelerini kullandı.
Ortak Sorumluluk ve Gelecek Vurgusu
Cumhuriyet’in eşitlik, özgürlük ve dayanışma ilkeleri sayesinde geleceğe daha güvenle ilerlemeyi mümkün kıldığını belirten Özköse, “Ülkemizi daha ileri bir düzeye taşımak adına birlik, emek ve inançla hareket etmek hepimizin ortak sorumluluğudur. Milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun” dedi.
KÜTAHYA’DA GASTRONOMİ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE SONA ERDİ
KÜTAHYA’DA GASTRONOMİ FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERLE SONA ERDİ



