Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Luan Campos’un Beklenmedik Şehir Terkini Sivaslılar Yorumladı

    Sivasspor’un yaz transferinde kadrosuna kattığı Luan Campos, alacakları yüzünden izinsiz şehri terk etti. Bu durum, 2009’da Sivas’tan ayrılan Yannick Kamanan’ı hatırlattı. Taraftarlar, Campos’un gidişini eleştirirken, sosyal medya paylaşımlarında Sivas’a olan sevgisini vurguladı.

    Sivasspor'un yaz transferinde kadrosuna kattığı Luan Campos, alacakları yüzünden izinsiz

    Luan Campos’un Sivas’tan Ayrılığı Yanlış Anlaşılmalara Sebep Oldu

    Sivasspor’un yaz transfer döneminde kadrosuna dâhil ettiği Luan Campos’un ligin ilk yarısı sona ermeden şehri terk etmesi, benzer bir durumu yaşayan Fransız futbolcu Yannick Kamanan’ı akıllara getirdi. 2009 yılında Sivasspor’da forma giymiş olan Kamanan, sözleşmesini tek taraflı feshederek şehri terk ettiğinde “Sivas’ın New York olmadığı açık. Burada zamanın dışındayız.” ifadelerini kullanmıştı.

    Bu eleştiriler şehrin sakinleri tarafından tepkiyle karşılanmış, Kamanan hakkında yapılan bir sosyal medya yorumunda ise “Kabilesindeki akrabaları üzerinden uçak geçerken mızrak atıyor. O Sivas’ı beğenmiyor” şeklinde bir ifade dikkat çekmişti.

    Luan Campos’un İzni Olmadan Şehri Terk Etmesi Tepkilerle Karşılandı

    Sivasspor’un, Brezilyalı futbolcu Luan Campos’u Brezilya’nın America MG takımından kadrosuna katmasının ardından, Campos’un izinsiz bir şekilde şehri terk etmesi gündeme bomba gibi düştü. Campos’un sosyal medya paylaşımlarında “Aklımı yitireceğim” gibi ifadeler yer aldı ve bu durum şehirde geniş yankı buldu.

    Tepkilerin artması üzerine Luan Campos ve ailesi, yapmış oldukları yeni paylaşımlarda Sivas’a olan sevgilerini dile getirerek, kulüpten alacaklarını tahsil edemedikleri için ayrılmak zorunda kaldıklarını ifade etti. Ancak Sivasspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, futbolcunun alacaklarının ödenemediği iddiaları yalanlandı.

    Futbolseverlerin Yorumları Çeşitlilik Göstermekte

    Sivaslı futbolseverler, Campos’un ani ayrılışını çeşitli şekillerde değerlendirdi. Taraftarlardan Selim Enes Yılmaz, “Futbolcunun gitmesi hoş karşılanmadı. Para konusu bahane olarak görünüyor. Sonuçta bir gün alacakları ödenecekti.” dedi.

    Başka bir Sivaslı taraftar Akın Aslan, “Soğuk hava bu ayrılışın sebebi olabilir. Ancak futbolcunun ayrılması hoş bir durum değil. Çocuklarına Sivasspor forması giydirip paylaşması, içimizi bir nebze de olsa rahatlattı.” şeklinde konuştu.

    Lütfi Civelek, futbolcunun gidişini nankörlük olarak niteledi ve gerekçelerin farklılık gösterdiğini belirtti. Şahin Erdoğan ise durumu “Savaştan değil, Sivas’tan kaçtı.” ifadeleriyle değerlendirdi.

    Sivasspor taraftarları, bu olay etrafında şekillenen tartışmalarla hem futbolcunun davranışlarını sorgulamakta hem de sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar hakkında düşüncelerini ifade etmektedir.