Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Lösevi Çocuklar İçin Ramazan’da Hayırseverlik Ziyareti Gerçekleşti

    LÖSEV Gönüllüsü Güler Durmaz, Ramazan dolayısıyla Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz’i ziyaret etti. Ziyarette, lösemili çocuklar için yardımların önemi vurgulandı. Dilsiz, bağışların tedaviye katkı sağlayacağını belirterek dolandırıcılara karşı halkı uyardı.

    LÖSEV Gönüllüsü Güler Durmaz, Ramazan dolayısıyla Bayırköy Belediye Başkanı Aykut

    LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı’nın Bilecik temsilcisi Güler Durmaz, Ramazan ayı dolayısıyla Bayırköy Belediyesi’ni ziyaret etti.

    Durmaz, beraberinde getirdiği ekip ile birlikte, Belediye Başkanı Aykut Dilsiz ile bir araya geldi. Görüşmede, lösemili çocukların tedavi süreçlerine yönelik yapılacak olan bağışlar ve destekler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Başkan Dilsiz, Ramazan ayının yardımlaşmanın önemini bir kez daha vurguladığını belirterek, “LÖSEV gönüllülerinin bu anlamlı ziyareti beni çok mutlu etti. Yapılacak bağışlar, lösemili çocuklarımızın tedavisinde büyük bir katkı sağlayacak. Ayrıca, vatandaşlarımızı bu dönemde dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları hususunda bilgilendiren değerli konuğumuza da teşekkür ediyorum. Bağışlarınız LÖSEV aracılığıyla anlam kazanacak.” şeklinde konuştu.

    LÖSEV gönüllüleri, Başkan Dilsiz’e verdikleri destekten dolayı şükranlarını sunarak, lösemili çocukların tedavi ve eğitimine yönelik çalışmalara devam edeceklerini ifade ettiler.