Los Angeles’taki Chevron Rafinerisinde Patlama Meydana Geldi, Alevler Yükseldi

1 Min Read

El Segundo Rafinerisinde Şiddetli Patlama

ABD’nin Los Angeles kenti, El Segundo petrol rafinerisinde meydana gelen patlama ile sarsıldı. Henüz sebebi tam olarak belirlenemeyen bu olay sonrası yangınlar yükselmeye başladı.

Patlama sesi kent genelinde duyulurken, Chevron adlı çok uluslu enerji şirketine ait rafinerideki olay paniğe sebep oldu. Los Angeles yetkilisi Holly Mitchell, yangına müdahale için gönderilen itfaiye ekiplerinin, alevlerin rafinerinin yalnızca bir alanı ile sınırlı kalmasını sağladığını ifade etti.

Güvenlik Önlemleri Alındı

Chevron tarafından yapılan açıklamada, El Segundo rafinerisindeki acil gaz tahliye işlemlerinin yürütüldüğü bilgisi verildi. California Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada, “Halkın güvenliğini sağlamak için yerel ve eyalet düzeyindeki kurumlarla iş birliği içinde çalışıyoruz” ifadesine yer verdi.

Ayrıca, polis kaynakları olay sırasında herhangi bir yaralanma ya da tahliye talebinin bulunmadığını bildirdi. Los Angeles Belediye Başkanı Karen Bass ise, LAX (Los Angeles Uluslararası Havalimanı) üzerinde şu an için bilinen bir olumsuz etkinin olmadığını duyurdu.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version