Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Levent Çakmur, GSB Öğrenci Yurtlarındaki İnşaat Çalışmalarını Yerinde İnceledi

    Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, GSB Öğrenci Yurtları’ndaki tadilatları ve yangın sistemlerini denetledi. Ayrıca, mevcut hizmet binasını kız yurduna dönüştürme çalışmaları hakkında bilgi vererek, yurt kapasitesini artıracaklarını açıkladı.

    Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, GSB Öğrenci

    Levent Çakmur’dan Yurt İncelemeleri

    Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, GSB Öğrenci Yurtları’nda süren tadilat ve inşaat projelerini yerinde inceledi. Çakmur, Nenehatun ve Erzurum Kız Yurdu’ndaki yangın alarm sistemlerinin durumunu da kontrol etti.

    Saha Gezilerine Devam Ediyor

    Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, spor tesisleri ve GSB Öğrenci Yurtları arasında inceleme gezilerini sürdürüyor. Merkezi Yurtlar’daki tadilat ve inşaat çalışmalarını yerinde izleyen Çakmur, Yatırım İnşaat ve İşletmeler Şube Müdürü Köksal Kaçmaz ile birlikte müteahhit firma ve yurt müdürlerinden bilgiler aldı. Yurtlar içerisindeki yangın alarm sistemleri de detaylı bir şekilde kontrol edildi.

    Eski Hizmet Binası Yeniden Yapılandırılıyor

    Merkezi Yurtlar Kampüsü’nde yer alan ve KYGM Erzurum İl Müdürlüğü’nün hizmet binası olarak kullanılan yapı, yeni bir kız yurdu haline getiriliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, “İl ve ilçelerde sunmuş olduğumuz yurt hizmetiyle 20 bin öğrenciye hizmet vermekteyiz. Yurtlar Kampüsünde bazı blokları deprem testleri sonrası boşaltmak zorunda kaldık. Öğrencilerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına kapasite artırma adımları atıyoruz. Eski hizmet binamızda da inşaat çalışmamız devam etmekte ve bu yapıyı kız yurdu olarak dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı.