Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Las Vegas’ta Kalkış Yapan Yolcu Uçağının Sol Motorunda Duman Çıktı, Uçak Geri Döndü

    Las Vegas’tan kalkış yapan American Airlines’a ait Airbus A321 uçak, sol motorundan duman çıkınca havalimanına geri döndü. 153 yolcu ve 6 mürettebatın bulunduğu uçakta yaralanan olmadı; FAA, konuya ilişkin soruşturma başlattı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Las Vegas’ta Uçak Kazası Korkuttu

    Las Vegas’ta hizmet veren Harry Reid Uluslararası Havalimanı’ndan Kuzey Carolina’ya hareket eden bir yolcu uçağında, sol motorundan duman çıkması nedeniyle panik yaşandı. Olay, 153 yolcu ve 6 kişilik mürettebatın bulunduğu American Airlines’a ait Airbus A321 tipi uçakta meydana geldi.

    Uçak Hızla Havalimanına Dönmek Zorunda Kaldı

    Yükselen duman, çevredeki amatör kameralar tarafından kaydedildi. Yolcuların güvenliği için uçak, havalimanına acilen geri dönüş yaptı. Uçuş ekibi tarafından yapılan açıklamada, duman çıkan motorun etkisiyle uçağın hemen hizmet dışı bırakıldığı belirtildi. Olay sırasında, çevredekilerin şiddetli bir patlama sesi duyduğu ve ardından uçağın motorlarından birinde duman çıktığı ifade edildi.

    Olayda Yaralanan Yok, Soruşturma Başlatıldı

    Şans eseri, kazanın ardından yaralanan kimsenin olmadığı bildirildi. Ancak bu gelişme sonrasında ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), olayla ilgili ayrıntılı bir inceleme başlattı. Uçak kazası, havacılık güvenliğine olan endişeleri yeniden gündeme getirirken, yolcuların güvenliği için gerekli tüm önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı.