Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kuzey Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İstanbul’da gençlerle buluştu

    KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İstanbul’daki ziyaretinde Fatih Merkez Kütüphanesi’ni gezdi. Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ile gençlerle bir araya gelen Tatar, modern kütüphanelerin gençler için önemini vurguladı ve Türkiye-KKTC kardeşliğine dikkat çekti.

    KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İstanbul'daki ziyaretinde Fatih Merkez Kütüphanesi'ni gezdi.

    Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, İstanbul’da gerçekleştirdiği ziyaret çerçevesinde Fatih Merkez Kütüphanesi’ni gezdi. Tatar, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’la birlikte, gençlerle bir araya gelerek onların görüşlerini dinledi ve sohbet etti.

    Cumhurbaşkanı Tatar, 7/24 açık olan kütüphanenin gençlerin eğitim süreçlerine önemli katkı sağladığını belirterek, bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gençlerin kütüphaneye olan ilgisinin üst düzeyde olduğunu kaydeden Tatar, modern kütüphanelerin faydalarının ülke geleceği açısından kritik bir rol oynadığını vurguladı.

    Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan ise Cumhurbaşkanı Tatar’ı ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Kütüphanenin işlevi, projeleri ve sunmuş olduğu gençlere yönelik fırsatlarla ilgili detaylar veren Turan, Tatar’a nazik ziyareti için teşekkür ederek Kıbrıs Türk halkına selamlarını iletti. Tatar, Türkiye ve KKTC’nin kardeşlik bağlarının önemine dikkat çekerek gençlere başarı dileklerini sundu.