Kuyucak’ta Tarımı Desteklemek İçin 20 Bin Fide Vatandaşlara Dağıtıldı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak’ta 20 bin fide dağıttı. Etkinliğe Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, Tarım Daire Başkanı Abdurrahman Arslan ve diğer yetkililer katıldı. Doğanca, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na destekleri için teşekkür etti. Dağıtımın diğer ilçelerde de süreceği bildirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuyucak'ta 20 bin fide dağıttı. Etkinliğe Kuyucak

Aydın Büyükşehir Belediyesi, yerel tarımı teşvik etmek amacıyla Kuyucak ilçesinde vatandaşlara toplamda 20 bin fide dağıtımı gerçekleştirdi. Fide teslim etkinliği, Kuyucak Belediyesi Çok Amaçlı Kapalı Pazaryeri’nde kalabalık bir katılımla gerçekleştirildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Ata Tohumları Projesi çerçevesinde temin edilen fidelerin dağıtımına devam ediliyor. Bu kapsamda, Kuyucak’ta 20 bin adet yazlık fide halka ücretsiz olarak sunuldu ve etkinlik, Kuyucaklı vatandaşların yoğun ilgisini topladı.

Fide dağıtımına Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca’nın yanı sıra, Aydın Büyükşehir Belediyesi Tarım Daire Başkanı Abdurrahman Arslan, Genel Sekreter Yardımcısı Burak Örnek, Kuyucak Belediye Başkan Yardımcısı Halil Sağlam, CHP Kuyucak İlçe Başkanı Özgür Yöreli, Kadın Kolları Başkanı Özlem Küçük, Gençlik Kolları Başkanı Nuri Can Güzeldağ ve belediye meclis üyeleri katılım sağladı.

Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, fide dağıtımı sonrasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Doğanca, “Aydın Büyükşehir Belediyesi seralarında üretilen ata tohumlarını vatandaşlarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu kıymetli destek için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na minnettarım.” ifadelerini kullandı.

Ücretsiz fide dağıtımının önümüzdeki günlerde Aydın’ın diğer ilçelerinde de devam edeceği belirtildi.