Kuyucak Belediyesi’nden Berat Kandili’nde Camilerde Kandil Simidi İkramı

Kuyucak Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla ilçe camilerinde kandil simidi dağıttı. Etkinlik, ibadet eden vatandaşlar için önemli bir anlama sahipken, Belediye Başkanı Uğur Doğanca, “Tüm İslam aleminin Berat Kandili mübarek olsun” dedi.

Kuyucak Belediyesi, Berat Kandili dolayısıyla ilçe camilerinde kandil simidi dağıttı.

Kuyucak Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, Berat Kandili vesilesiyle ilçedeki camilerde kandil simidi dağıtımında bulundu.

Şaban ayının on dördüncü gecesi olan Berat Kandili sebebiyle Aydın’ın Efeler ilçesindeki dahil olmak üzere il genelindeki camiler dolup taştı. Bu özel gece, Müslümanlar için günahların bağışlanması, duaların kabul edilmesi ve sevap kazanma açısından önemli bir dönem olarak görülmektedir. Kuyucak Belediyesi, bu mübarek gecede camilerde yer alarak vatandaşlarla bir araya geldi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, camilere gelenlere kandil simidi ikram ederek bu özel anı paylaştı. Kuyucak Belediye Başkanı Uğur Doğanca, “Allah, yaptığımız tüm duaları kabul etsin. Berat Kandili tüm İslam âlemine mübarek olsun” sözleriyle dileklerini açıkladı.