Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahyaspor, Afyonkarahisar Kampında Çorluspor 1947’yi 3-2 Yenerek İstediği Galibiyeti Aldı

    Kütahyaspor, Afyonkarahisar kampında Çorluspor 1947 ile yaptığı hazırlık maçını 3-2 kazandı. Ender Kılıç, Aykut Çift ve Embiya Ayyıldız’ın golleriyle galip gelen Mavi Şimşekler, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

    Kütahyaspor, Afyonkarahisar kampında Çorluspor 1947 ile yaptığı hazırlık maçını 3-2

    Kütahyaspor, Çorluspor 1947’yi Mağlup Etti

    Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kütahyaspor, Afyonkarahisar’daki kampında TFF 3. Lig takımlarından Çorluspor 1947 ile karşılaşarak 3-2’lik bir galibiyet elde etti.

    Kütahyaspor, yeni sezon için yaptığı ilk iki hazırlık mücadelesinde Fethiyespor ve Ankara Demirspor’a 4-3’lük sonuçlarla kaybetmişti. Ancak üçüncü hazırlık maçında Çorluspor 1947’ye karşı daha üstün bir oyun sergileyerek, galibiyetle tanıştı. Mavi Şimşekler’in gollerini Ender Kılıç, Aykut Çift ve Embiya Ayyıldız kaydetti.

    Afyonkarahisar Kampı Devam Ediyor

    Kütahyaspor, bu galibiyetin ardından yeni sezon hazırlıklarına Afyonkarahisar kampında devam edeceğini duyurdu. Takım, gelecek sezon için iddialı bir başlangıç yapmak adına hazırlıklarını sürdürmeye kararlı görünüyor.