Kütahya’da Yangın Felaketi: 2 Ev Kullanılamaz Hale Geldi
Kütahya’nın Şaphane ilçesinde meydana gelen yangın, iki evin tamamen yanmasına sebep olurken, bir evde de önemli hasar meydana geldi.
Olayın detaylarına göre, Merkez Hacıhasanlar Mahallesi’nde, Şükrü ve Fahrettin Z. isimli vatandaşlara ait konutlarda dün gece bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına Gediz, Simav, Pazarlar, Yenikent ve Demirciköy Belediyeleri ile Orman İşletme Şefliği’ne bağlı itfaiye ekipleri başarılı bir şekilde müdahale etti. Yangın, ekiplerin yoğun çabaları neticesinde kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangın sırasında iki konut tamamıyla yanarken, bir evde hasar meydana geldi. Olay nedeniyle Simav-Uşak karayolu, araç trafiğine geçici olarak kapatıldı ve bu durum uzun araç kuyruklarının oluşmasına neden oldu. Daha sonrasında yol, kontrollü bir şekilde trafiğe açıldı.
Yangınla ilgili olarak yetkililer soruşturma başlattı.
ŞAPHANE’DE ÇIKAN YANGINDAN 3 EV ZARAR GÖRDÜ