Kütahya’da İnşaatta Bekçi Olarak Çalışan Adamın Ölümü Şok Etti
Kütahya’nın Zafertepe Mahallesi’ndeki bir inşaat projesinde bekçilik yapan 61 yaşındaki Hasan Hüseyin Taş, sabah saatlerinde kulübesinde ölü olarak bulundu.
Olay, 8. Saygılı Sokak’ta yer alan inşaat alanında gerçekleşti. Sabah işe gitmek üzere inşaata gelen işçiler, Hasan Hüseyin Taş’ı kulübesinde hareketsiz bir şekilde yatarken gördü. İşçiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım çağrısında bulundu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri hızla yönlendirildi.
Yapılan sağlık kontrolünde Taş’ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheli bir ölüm olayı olduğundan dolayı inceleme başlattı. Hasan Hüseyin Taş’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Kütahya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı.
Elde edilen bilgilere göre، Hasan Hüseyin Taş’ın yaklaşık bir hafta önce anjiyo geçirdiği öğrenildi.
Olayla ilgili olarak soruşturmanın devam ettiği bildirildi.