Kütahya’da Yangında 85 Yaşındaki Kadın Hayatını Kaybetti, Kızı Yaralı Kurtuldu

1 Min Read

Yangın Kütahya’da Bir Can Aldı

Kütahya’da meydana gelen trajik bir yangında bir kişi hayatını kaybetti. Sobadan kaynaklandığı düşünülen yangın, anne ile kızının yaşadığı ahşap bir iki katlı evde patlak verdi.

Olayın Detayları

Yangın, Sultanbağı Mahallesi Gediz Caddesi’nde bulunan bir ahşap evde gerçekleşti. Yangında 85 yaşındaki Zekiye Sarı yaşamını yitirirken, kızı Ayşe Sarı’nın ise ufak yaralarla kurtulduğu belirtildi. Olay yerine hızlı bir reaksiyon gösteren itfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak söndürdü.

Ekiplerin yaptığı detaylı incelemede, Zekiye Sarı’nın yangın esnasında yaşamını yitirdiği tespit edildi. Yaralanan Ayşe Sarı, ambulansla ilk müdahalenin ardından Kütahya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Soruşturma Devam Ediyor

Yangınla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürmekte olup, olayın kesin nedenleri araştırılmaktadır.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir