Başkan Kahveci, Özel Çocukların Sergisine Katıldı
Kütahya’nın Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, İçişleri Bakanlığı’nın Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Mutlu Özel Çocuk Aileleri Projesi” kapsamındaki sergiye katıldı.
El Emeği Eserler Göz Doldurdu
Sera Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi, özel çocuklar ve ailelerinin hazırladığı el emeği eserlerle doluydu. Başkan Kahveci, sergiyi gezerek her bir eseri dikkatle inceledi ve proje hakkında bilgi aldı. Ayrıca, ailelerle sıcak sohbetler gerçekleştirme fırsatı buldu.
Başkan Kahveci’den Anlamlı Mesaj
Kahveci, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Bu anlamlı projede yer alan herkesi içtenlikle tebrik ediyorum. Bu tür organizasyonlar, aileler ve çocuklar açısından son derece değerli. Biz, bu ailelerin her daim yanında olmaya devam edeceğiz,” şeklinde konuştu.
