Kütahya'da Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması Yapıldı
Kütahya'da Kur'an kurslarında hafızlık eğitimi alan öğrenciler arasında Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması düzenlendi. Kütahya İl Müftülüğü tarafından organize edilen bu etkinliğin amacı, Kur'an kurslarına katılımı artırmak ve hafızlık eğitimini teşvik etmektir. Yarışma, Kütahya merkez ilçede gerçekleştirildi ve katılımcılar, Kur'an-ı Kerim'i yüzünden güzel okuma konusundaki bilgi ve becerilerini sergiledi.
Yarışmanın sonuçları oldukça heyecan vericiydi. Erkekler kategorisinde Emir Sultan Kur'an Kursu öğrencisi Hüseyin Salih Özkaya birinciliği elde ederken, kızlar kategorisinde ise Hayme Hatun Kur'an Kursu öğrencisi Sevde Öztürk birinci oldu. Bu başarı, Kütahya genelinde gerçekleştirilecek Kur'an-ı Kerim'i Yüzünden Güzel Okuma Yarışması'nda Kütahya merkez ilçesini temsil etme hakkı kazandırdı.
Kütahya İl Müftü Yardımcısı Kemal Bal, yarışmaya katılan tüm öğrencileri tebrik etti. Ayrıca, öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen Kur'an kursu öğreticilerine ve destek veren ailelere teşekkür etti.





