Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahya’da “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” Konferansı Düzenlendi, Öğrencilere Kur’an Hediye Edildi

    Kütahya’daki Abdülhamid Han Anadolu Lisesi’nde İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” semineri düzenlendi. İl Müftüsü İrfan Açık’ın katıldığı etkinlikte, gençlerin manevi gelişimleri üzerine bilgiler verildi ve öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı. Ayrıca, Kur’an-ı Kerim hediye töreni gerçekleştirildi.

    Kütahya'daki Abdülhamid Han Anadolu Lisesi'nde İl Müftülüğü ve İl Milli

    Özellikle Gençlere Yönelik Seminerler Devam Ediyor

    Kütahya’da İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen “Değerler Eğitimi” seminerleri, ortaokul ve lise öğrencilerine ulaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Abdülhamid Han Anadolu Lisesi’nde “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” temalı bir konferans düzenlendi.

    Gençler İçin Manevi Birikim

    İl Müftüsü İrfan Açık’ın katılımıyla yapılan etkinlikte, Hz. Peygamber’in örnek kişiliği, gençlerin manevi gelişimindeki rolü ve şahsiyet inşasında değerlerin önemi gibi konular ele alındı. Öğrencilerin büyük ilgi göstermesiyle gerçekleşen program, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

    Öğrencilere Kuran Hediyesi

    Konferansın ardından, Türkiye Diyanet Vakfı, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın iş birliğiyle yürütülen “Dersimi Seçiyorum Kur’an’ımı Alıyorum” projesi kapsamında başvuran öğrencilere, İl Müftüsü İrfan Açık tarafından Kur’an-ı Kerimler hediye edildi. Bu özel hediye, gençlerin dini bilgi ve değerlerle donatılmasına önemli bir katkı sağlamayı amaçlıyor.